Rezervari

CHEK IN SI CHECK OUT

Camerele sunt disponibile dupa orele 14 si se elibereaza in ziua plecarii, pana la ora 12.

Copiii pot fi cazati la pensiue, putem asigura pat suplimentar, sau pătuț pentru bebelusi astfel incat sa beneficieze de confortul necesar.

Pentru alimente si bauturi din afara unitatii de cazare punem la dispozitie un frigider ( fara congelator) pentru turisti, unde in limita spatiului revenit fiecarei camere va puteti pastra in conditii optime produsele proprii. Pentru autogospodarire (utilizarea aragazului, chiuveta cu apa calda, vesela, gratar) se percepe o taxa de 20 ron pe camera pe zi.

Cazarea cu animale de companie nu este permisa.

Nu ne asumam răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta pensiunii (cameră, sala servire a mesei, terasa, parcare).

Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii, sau deranjeaza alti clienti.

Nu este permis fumatul in camere sau in spatiile publice ale pensiunii ! Fumatul este permis doar in exterior, in spatiile special amenajate, de ex. pe terasa .

Programul de odihna intre orele 23.00 si 07,00 trebuie respectat cu strictete de catre toti oaspetii nostri ! In acest interval orar nu functioneaza nici receptia .

 

 

POLITICA DE ANULARE / MODIFICARE A REZERVARII

Anularea, sau modificarea unei rezervari se face  in scris pe adresa de email a pensiunii (marimxm@yahoo.com) sau telefonic la nr de tel 0722781902

Dacă rezervarea este anulată sau modificată cu până la 7 zile înainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision( exceptie perioadele de sarbatori).

In cazul depasirii acestui termen,  sau in caz de neprezentare , se va percepe o penalitate de 100% din tariful primei nopti de cazare, pentru fiecare camera rezervata.

Sumele achitate in avans in momentul cazarii nu se restituie in cazul scurtarii sejurului.

In cazul scurtarii sejurului dupa sosirea in pensiune, se percepe o penalitate de 50% din pretul aferent restului perioadei de sedere.

Pentru prelungirea sejurului va rugam contactati receptia si anuntati-va intentia pentru a gasi solutii in acest sens, mai ales in perioadele de sezon.

Recomandăm să citiţi cu atenţie politica de anulare / modificare, anterior efectuării rezervării.

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de anulare / modificare a rezervarii.