Casa Butnarului

O să te simţi minunat! Dacă eşti dintre oameni care iubesc natura, care caută linişte şi relaxare, la noi trebuie să vii! Nu avem multe stele, avem doar două margarete, dar petalele lor sunt împodobite cu ospitalitate, frumuseţe autentică, curăţenie, civilizaţie, bun simţ, discreţie şi voie bună!

Să-ţi povestim puţin cam cum poate decurge vacanţa ta: vreo 5 zile te asigurăm că nu te plictiseşti.

Cum ai sosit la noi, te întâmpinăm după caz cu o ţuica rece şi tare făcută prin partea locului sau cu un sirop de visine ,căpşuni sau soc pregătit acasă, bio, la mama lui! Ei, te-ai odihnit şi te-ai răcorit puţin pe terasă? Îţi arătăm camerele şi te poţi caza. Apoi, după cum pofteşti, bei ceva, mănânci de la noi sau din traista ta, asculţi cum cântă păsările, mai fugăreşti cu ochii o veveriţă…

Când ţi-ai tras sufletul şi vrei s-o iei din loc apăi ai unde… Spre Mânăstirea Râmeţ, prin Cheile Râmeţului, pe Calea Mare cu maşina sau cu bicicleta, la cascada Băile Romane la Cetea sau la cascada Vanatarele Ponorului . Puţin mai departe te aşteaptă zidurile cetăţii Alba Carolina şi Salina Turda, sau doua zile de hiking adevarat la Tecsesti sau Valea Inzelului.

Dupa o zi de adevarata Aventura, ce mai merge o baie calda la ciubarul din curte!!!

Te-am facut curios? Contacteaza-ne pentru detalii la 0722781902!